Back to top

La Fundació Damm s'uneix a la lluita contra el COVID-19

La Fundació Damm s'uneix a la lluita contra el COVID-19

La Fundació reparteix més de 30.000 litres (unes 50.000 ampolles) d'aigua mineral a hospitals, centres sanitaris i entitats socials

Barcelona, 30 de març de 2020.- En un moment tan crític i excepcional com el que estem vivint, és quan la raó de ser de la Fundació Damm pren més sentit que mai. Per això, la Fundació ja s'ha posat en contacte amb el Govern i les diferents autoritats sanitàries per col·laborar en la lluita contra el Coronavirus (Covid-19) amb la donació d'ampolles d'aigua mineral a hospitals i centres de salut, per ajudar a cobrir les necessitats bàsiques d'aigua del personal sanitari i els pacients.

A data d'avui, la Fundació Damm ja ha repartit prop de 26.000 litres (unes 42.000 ampolles) d'aigua mineral Veri i Fuente Liviana a centres sanitaris i hospitals de 12 províncies, com el CAP Raval Nord (Barcelona), els hospitals de Bellvitge (L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona), Sant Joan de Déu (Martorell, Barcelona) o Vithas Montserrat (Lleida), a més de l’hospital de campanya d’IFEMA i l’hospital de La Paz (ambdós a Madrid), entre molts altres.

A més, s'han repartit també més de 4.000 litres (unes 8.000 ampolles) d'aigua mineral a entitats socials -com Fundació Arrels i Càritas, entre d'altres-, que vetllen pels col·lectius més vulnerables.

Durant el temps que duri aquesta crisi sanitària, la Fundació seguirà proveint d'aigua i ampliant el seu subministrament a hospitals, centres sanitaris i entitats socials de tot el país.


Sobre la Fundació Damm

La Fundació Damm neix al 1954 quan un grup de treballadors de la cervesera van crear el Club de Futbol Damm, amb el compromís de formar i educar a través de l’esport al jovent del barri on la companyia tenia la seva antiga fàbrica.
Avui en dia, i després de més de 65 anys d’activitat, la Fundació vertebra i difon les múltiples accions de mecenatge i filantropia dutes a terme per Damm per contribuir a la construcció d’una societat més justa i igualitària, a través del desenvolupament social, esportiu i cultural del nostre entorn.