Back to top

Damm renova el seu certificat com a empresa familiarment responsable

Damm renova el seu certificat com a empresa familiarment responsable

El segell atorgat per la Fundación MásFamilia acredita les polítiques desenvolupades en matèria de conciliació, igualtat, diversitat i no discriminació

La Fundación MásFamilia entrega de nou a Damm el distintiu d'Empresa Familiarment Responsable (EFR), que reconeix l'aposta de la companyia per la conciliació laboral i personal dels seus col·laboradors i col·laboradores. El compromís amb l'impuls d'una cultura corporativa que promogui la conciliació, la igualtat, la diversitat i no discriminació, ha permès a la companyia pujar de categoria i aconseguir el nivell d'empresa COMPROMESA C+.

Les persones són l'actiu més preuat de Damm. Per això, la qualitat de l'ocupació i el benestar del seu equip són una prioritat per a la companyia. La recepció del certificat EFR, atorgat per la Fundación MásFamilia amb el suport del Ministeri de Drets Socials, Consum i Agenda 2030, posa en valor el compromís de Damm per implementar mesures que afavoreixen l'equilibri entre la vida laboral, familiar i personal de les més de 5.500 persones que formen part de l'empresa.

A través d'una auditoria externa realitzada per AENOR, en la qual es van analitzar totes les mesures que s'estan duent a terme en matèria d'igualtat i respecte a la conciliació, així com la percepció d'aquestes per part de la plantilla, la companyia ha obtingut el nivell de conciliació C+, amb el qual Fundación MásFamilia reconeix l'alt grau d'implicació de la companyia per promoure la conciliació familiar en els seus equips.

Durant els últims anys, Damm ha treballat per a oferir un entorn laboral igualitari, divers i inclusiu en el qual es fomenti el desenvolupament i el creixement personal i professional. Aquest compromís l'ha portat a implementar mesures de conciliació, a més de realitzar diferents enquestes de clima laboral i estudis psicosocials que permeten a la companyia continuar impulsant accions de millora. Algunes de les iniciatives millor valorades són la flexibilitat horària d'entrada i sortida, les mesures de suport a la família, la igualtat d'oportunitats i la política d'estabilitat en l'ocupació.

"Ens enorgulleix haver rebut el segell EFR que ens distingeix amb el nivell de COMPROMÍS C+, revalidant així la nostra aposta per ser una companyia compromesa amb la conciliació entre l'àmbit personal i professional de cadascun dels nostres col·laboradors i col·laboradores.", declara Ricardo Lechuga, director de Persones de Damm. A més, afegeix: "Aquesta fita reflecteix el nostre ferm compromís amb el benestar de totes les persones que formen part de Damm i ens anima a continuar treballant incansablement per a implementar mesures que facin costat als nostres equips en la consecució d'aquest objectiu".