Back to top

“Giro de Guión”, el nou espot de Cervezas Victoria

“Giro de Guión”, el nou espot de Cervezas Victoria

La peça, que forma per a de “Curso de cine para cerveceros”, s'estrena en el marc del Festival de Malaga

De l'1 al 10 de març, Malaga es convertirà en l'epicentre del setè art acollint la 27a edició del Festival de Cinema de Màlaga, esdeveniment del qual Cervezas Victoria és patrocinadora oficial. Per això, la marca malaguenya ha llançat “Giro de Guión”, una nova campanya protagonitzada per l'actriu i presentadora malaguenya Masi Rodriguez.

L'espot dona continuïtat a ‘Curso de cine para cerveceros’ iniciat en 2021, una iniciativa de Cervezas Victoria per a explicar a amants del cinema i la cervesa alguns dels termes cinematogràfics més usuals.

“Giro de Guión” explica el significat d'aquest terme cinematogràfic, que es defineix com un esdeveniment que atorga un nou impuls a la trama i desvia l'argument en una direcció diferent de la qual estava portant fins llavors. Cervezas Victoria ha comptat amb Masi Rodríguez i amb Miguel Ángel Martín, actor malagueny i creador de contingut en el seu perfil @Tunomandas, que ja va participar en un espot anterior de “Curso de cine para cerveceros”.

En la peça, la protagonista realitza un emotiu repàs pels grans girs de guió de la història del nostre cinema: des del gran viatge de Paz Vega i Antonio Banderas a Hollywood fins a les grans pel·lícules estrangeres rodades en diferents punts d'Espanya. “Amb aquest espot, Cervezas Victoria vol homenatjar els grans assoliments del Festival de Malaga i del cinema espanyol. Estem molt satisfets amb el resultat d'una peça tan emotiva i pròxima” apunta Jose Villalobos, Brand Manager de Cervezas Victoria.

L'espot ha comptat amb diferents localitzacions per al seu rodatge com han estat la fàbrica de Cervezas Victoria i Cellers el Pimpi, també els voltants dels llocs més representatius del Festival de Malagacom són el Teatre Cervantes i el Cinema Albéniz.

La campanya ha estat desenvolupada per Jon Lavín al costat dels directors creatius Miguel Hijón i Rafael Martínez Gonzalvo, mentre que la realització de la peça ha estat a càrrec del director, Juan Gama amb la productora Eleventh Floor.

‘Giro de Guión” s'emetrà en el canal de Youtube de Cervezas Victoria, plataformes digitals, i podrà veure's complet a través de les xarxes socials de Cervezas Victoria (@cervezavictoria) abans i durant la celebració del Festival de Màlaga.