Back to top

El Corte Inglés, nou patrocinador de World Padel Tour

El Corte Inglés, nuevo patrocinador de World Padel Tour

El Corte Inglés se suma a l’elenc de patrocinadors de World Padel Tour pels propers tres anys

World Padel Tour i El Corte Inglés han signat un acord de col·laboració pel qual el líder europeu de grans magatzems passa a gestionar la relació amb els aficionats i aficionades a nivell global, i es converteix en plataforma de venda d’entrades i proveïdor oficial de desplaçaments i allotjaments.

Amb aquesta aliança estratègica, que serà vigent fins 2021, El Corte Inglés consolida la seva actual política de patrocinis basada en el vincle de la marca amb grans esdeveniments de caràcter esportiu que promouen el treball en equip, la convivència entre les persones i l’esperit de superació personal.  

José Luis González Besada, director de comunicació i relacions institucionals de El Corte Inglés, ha explicat que “el pàdel és un esport en constant creixement i que practiquen milions d’aficionats i aficionades, i amb aquesta aliança esperem poder fer créixer encara més tant a la disciplina esportiva com a World Padel Tour”.

A més, José Luis Serrano, conseller delegat de World Padel Tour, ha destacat que “és una gran satisfacció i un plaer que la imatge de World Padel Tour estigui unida a una empresa líder i de referència mundial. Estem molt contents que El Corte Inglés hagi apostat decididament pel circuit professional de pàdel, una de les competicions que més està creixent en els darrers anys. Agraïm la seva confiança i confiem en què aquesta col·laboració que comencem avui es tradueixi en un camí exitós per a tots i que puguem ampliar la nostra relació molts anys més”.

 El Corte Inglés, nuevo patrocinador de World Padel Tour