Back to top

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm acull el Foro efr sobre conciliació

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm acull el Foro efr sobre conciliació

La jornada s’ha centrat en els reptes i beneficis que presenten les TIC en la gestió de la conciliació

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm ha acollit una nova edició de Foro efr. Organitzada per la Fundació Másfamilia i sota el lema “Conciliació i TICs”, la jornada s’ha centrat en els reptes i oportunitats que ofereixen les noves tecnologies per facilitar la gestió de la conciliació a les companyies.

Ricardo Lechuga, director de Recursos Humans de Damm, ha obert l’acte amb un discurs de benvinguda en el qual ha destacat els esforços de Damm per seguir construint una companyia igualitària, amb una cultura empresarial que fomenti el respecte, la flexibilitat i la conciliació.

L’acte també ha comptat amb la participació de Beatriz González, responsable de l’Àrea Inspiring de Fundació Másfamilia; Roberto Martínez, director de Fundació Másfamilia, i Estela Martín, responsable de Comunicació de SINCRO Business Solutions. A més, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm s’ha convertit de nou en un espai de debat i intercanvi de bones pràctiques, acollint a representants d’algunes de les empreses que formen part de la comunitat efr.

Al 2018, Damm va obtenir la certificació efr emesa per Fundació Másfamilia. Aquest distintiu posa en valor la labor de la companyia per promocionar mesures que afavoreixen el benestar i l’equilibri entre la vida laboral, familiar i personal de les més de 600 persones que formen part de SA Damm. A més, l’organització està treballant per fer extensives les mesures a la resta de societats de l'organització, de la qual formen part actualment més de 4.600 persones.

 La Antigua Fábrica acoge el Foro efr sobre conciliación