Back to top

‘Ànima’, la nova campanya d’Estrella Damm

‘Ànima’, la nova campanya d’Estrella Damm

La campanya té per objectiu conscienciar sobre la necessitat de protegir el Mediterrani

“Si volem mantenir la nostra manera de viure, no hauríem de protegir allò que la fa possible?” Sota aquest leitmotiv, Estrella Damm ha llançat la primera part de la seva nova campanya ‘Mediterràniament’, amb el propòsit de conscienciar la societat sobre la necessitat de protegir una de les nostres majors riqueses: el mar Mediterrani.

L’emergència ecològica a què s’exposa el Mediterrani i la nostra capacitat per a revertir la situació és el fil conductor del nou espot d’Estrella Damm, titulat ‘Ànima’, que s'ha llançat a mitjans aquest diumenge 9 de juny. La peça mostra una jove que representa l’ànima del Mediterrani, interpretant una dansa al fons del mar al ritme d’una cançó, la lletra de la qual crida a l’acció. De forma molt visual i aprofitant el potencial expressiu de la dansa moderna, la campanya pretén sensibilitzar l’espectador dels elevats nivells de contaminació que pateix el Mediterrani i apel·lar a tots els actors socials a la recerca de solucions eficaces.

La preocupació d’Estrella Damm pel medi ambient no és una novetat. Fa anys, per exemple, que elabora la seva cervesa amb ingredients de proximitat, utilitza només energia verda, potencia els envasos reciclables o utilitza cartró de boscos gestionats responsablement. De fet, el 1999 va obtenir la primera certificació ISO 14001 del nostre país –norma internacional de sistemes de gestió ambiental (SGA) per a la identificació, priorització i gestió dels riscs ambientals–, qualificació que ha mantingut fins avui. A més, fa uns mesos que Estrella Damm va iniciar les proves per retirar les anelles de plàstic de les llaunes –fet que suposarà eliminar 89 milions d’anelles, que representen 260 tones de plàstic–. D’altra banda, la marca ja ha aconseguit eliminar els gots de plàstic en els grans esdeveniments en què està present, substituint-los per gots reutilitzables o fets 100% amb matèries primeres vegetals.

‘Ànima’, una idea original d’Oriol Villar i realitzada per Nacho Gayán, està protagonitzada per la ballarina canadenca Claire Friesen. ‘Ànima’ és la primera de les dues campanyes que formaran part de la nova edició de Mediterràniament aquest estiu, la segona part de la qual veurà la llum en el propers dies.

Estrella Damm reforça el seu compromís amb la sostenibilitat

Aquest projecte, que està alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible impulsats per les Nacions Unides –en concret, amb l’ODS 12 (consum i producció sostenibles) i l’ODS 14 (conservació i protecció dels oceans i els recursos marins)–, reforça el compromís amb la sostenibilitat que sempre ha definit les polítiques d’Estrella Damm, i se suma al conjunt d’iniciatives que la companyia té en marxa per minimitzar l’impacte mediambiental de la seva activitat dins del seu Pla Estratègic 2017-2021.

En aquest marc, Estrella Damm treballa de forma continuada en l’impuls de mesures de reducció del consum de recursos naturals, de generació d’energia d’origen renovable i de consolidació de la transformació del model productiu cap a un model d’economia circular. Un compromís que ja ha suposat importants avenços per a la marca en els últims deu anys.

 'Alma', la nueva campaña de Estrella Damm 'Alma', la nueva campaña de Estrella Damm 'Alma', la nueva campaña de Estrella Damm