Back to top

Estrella Damm, la marca de cervesa espanyola més valuosa

Estrella Damm, la marca de cervesa espanyola més valuosa

Amb el lloc 36, Estrella Damm és la primera marca espanyola en el rànquing mundial elaborat per Brand Finance

D’acord amb l’últim informe de Brand Finance, consultora especialista en valoració de marques, Estrella Damm és la primera marca espanyola que figura al rànquing mundial de cerveses més valuoses. La insígnia, que ocupa la posició 36 és, a més, una de les tres úniques cerveseres que apareixen en el Top 50 del rànquing.

L’informe destaca el gir de la marca a la seva última campanya Mediterràniament, reforçant el compromís amb la sostenibilitat que sempre ha definit les polítiques d’Estrella Damm, i que se sumen al conjunt d’iniciatives que Damm té en marxa per minimitzar l’impacte mediambiental de la seva activitat.

Amb aquesta punta de llança, Espanya es reivindica com el quart país d’Europa en producció de cervesa, només per darrera d’Alemanya, Regne Unit i Polònia. “La cervesa, que està present en el dia a dia dels espanyols en els bars i restaurants, forma part d’un sector dinàmic i rellevant en l’economia nacional. Treballant el valor de la marca estic segura de que aviat podrien estar en el sectorial entre les 25 més valuoses del món”, ha explicat Teresa de Lemus, managing director de Brand Finance Espanya.