Back to top

Damm presenta una app per baristes al HIP 2020

Damm presenta una app per baristes al HIP 2020

La companyia estarà present al saló professional del 24 al 26 de febrer, on donarà a conèixer la seva recent innovació tecnològica

Barcelona, 20 de febrer de 2020.- Del 24 al 26 de febrer, Damm participarà al HIP – Horeca Professional Expo, la principal fira professional d’innovació en hoteleria que se celebra a Espanya, on presentarà Damm Bars, la app que ofereix informació i serveis personalitzats per a professionals de la restauració, clients de la cervesera.

Durant els tres dies que durarà l’esdeveniment, l’equip de Damm donarà a conèixer al canal Horeca una app en què els baristes trobaran, no només tota la informació del seu establiment vinculada amb Damm, sinó també els seus consums, totes les promocions de la cervesera, així com el catàleg de productes, campanyes publicitàries i, fins i tot, càpsules formatives per un bon ús dels tiradors de Damm als establiments, així com el contacte directe amb l’equip de la companyia. Aquest projecte forma part de la transformació digital en què Damm està immersa des de fa anys i que pretén millorar i agilitzar la relació amb el canal Horeca per part de la cervesera, així com oferir serveis personalitzats i més àgils.

En aquesta edició del HIP, Damm també mostrarà una nova app d’autoservei de cervesa. Aquesta última innovació tecnològica, de la qual la companyia ja ha realitzat una prova pilot en alguns esdeveniments, permet als consumidors i consumidores gaudir de l’experiència de servir-se la seva pròpia cervesa, pagant per la quantitat consumida, tot a través del mòbil.

Free Damm Torrada, innovació de producte

Damm ha començat l’any 2020 innovant, a més, en producte, amb el llançament de Free Damm Torrada, la nova cervesa 0,0% torrada, una varietat que també serà protagonista a l’estand de la cervesera al HIP.

Free Damm Torrada és una cervesa plena de matisos, on predominen les notes de cereals torrats, amb suaus aromes de cafè i cacau, i en què el llúpol li confereix una amargor suau. El resultat? Una cervesa sense alcohol 0,0% fresca i equilibrada, que omple el paladar de notes torrades.

Totes les novetats de Damm es podran descobrir del 24 al 26 de febrer al HIP-Horeca Professional Expo (Pavelló 12, passadís central, estand 12D409, Ifema, Madrid).