Back to top

Estrella Damm i el RCD Espanyol de Barcelona renoven fins al 2023

Estrella Damm i el RCD Espanyol de Barcelona renoven fins al 2023

Estrella Damm continuarà sent la Cervesa Oficial del Club durant les quatre properes temporades

Barcelona, 3 de març de 2020.- Estrella Damm i el RCD Espanyol de Barcelona han anunciat la renovació d’acord de patrocini de la marca amb el Club fins al 2023, donant continuïtat d’aquesta forma a la relació que els uneix des de fa quasi 30 anys. L’acord s’ha oficialitzat al RCDE Stadium en un acte en el qual han participat Carlos Garcia Pont, vicepresident del RCD Espanyol; Josep Maria Duran, director general del club blanc-i-blau; Jorge Villavecchia, director general de Damm, i Ramon Agenjo, patró-director de la Fundació Damm.

Estrella Damm continuarà sent Patrocinador Oficial del RCD Espanyol de Barcelona, i mantindrà la seva condició de Cervesa Oficial del Club, així com la seva presència de marca al RCDE Stadium i a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Durant aquestes quatre temporades, Estrella Damm seguirà donant suport a l’equip i a les activitats del club, i continuaran generant accions conjuntament que acostin el Club i la marca als seguidors periquitos, com el premi al “Jugador Estrella”, -un reconeixement que trien els aficionats amb el seu vot al millor jugador després de cada partit.

Declaracions durant l’acte

Jorge Villavecchia, director general de Damm: “L’any que ve farà 30 anys que Estrella Damm està al costat del RCD Espanyol de Barcelona. Una relació ininterrompuda al llarg de tots aquests anys, que arriba als nostres dies més sòlida que mai, i la qual estem molt contents de renovar per quatre anys més. Una renovació que no només posa de manifest el compromís amb el RCD Espanyol, sinó també el de Damm amb l’esport i la societat.”


Damm i l’esport
El vincle de Damm i l’esport es remunta als inicis de la companyia, però no és fins als anys 50 quan aquest es consolida amb la fundació del Club de Futbol Damm i els primers patrocinis en el món del ciclisme i el bàsquet. Actualment, i després de més de 140 anys d’història, la presència de Damm al món de l’esport no coneix límits, i la companyia hi continua compromesa en accions i esdeveniments tant nacionals com internacionals.