Back to top

‘Zeus & Apol·lo’, la nova campanya de Voll-Damm protagonitzada per Luis Tosar

Voll-Damm

·L’actor protagonitza novament l’spot de Voll-Damm per demostrar, un cop més, allò que és capaç de fer per aconseguir aquesta cervesa doble malta

·La campanya, dirigida per Dani de la Torre, compta també amb els actors Luis Zahera i Chani Martín

·La nova campanya coincideix amb el llançament de la nova imatge de Voll-Damm, en la qual es detalla el seu procés d’elaboració

Luis Tosar i Luis Zahera tornen a protagonitzar la nova campanya de Voll-Damm, en aquesta ocasió, sota les ordres del director Dani de la Torre i amb Oriol Villar com a director creatiu. “Zeus i Apol·lo” és la nova campanya de la doble malta, i la continuació d’aquella ja mítica “No amic, no totes les cerveses són iguals”, que la marca va llançar el 2016. A Tosar i Zahera se’ls suma Chani Martín, a qui, la trama de l’spot, li acabarà jugant una mala passada.

El llançament d’aquesta nova campanya coincideix amb la recent renovació de la imatge de  Voll-Damm, que té com a objectiu posar en valor els seus orígens i incorporar, a primer cop d’ull, tota la informació que necessiten els seus seguidors. La doble malta canvia d’imatge, sense alterar el seu inconfusible sabor, el qual l’ha fet mereixedora de nombrosos reconeixements al llarg de la seva història.

ENLLAÇ A L’SPOT: https://youtu.be/hJUWWr_L6hU
ENLLAÇ A IMATGES i FOTOGRAMES EN ALTA RESOLUCIÓ: https://goo.gl/S3qU4iDani de la Torre, el director
Director, realitzador i guionista. Va estudiar Imatge i So i, des de 1996, treballa com a realitzador de televisió. Compagina aquesta labor amb la direcció de cine, curtmetratges i videoclips. El seu debut al cinema va ser  amb “El desconocido” (2015), thriller protagonitzat també per Luis Tosar. A l’actualitat, està a punt de sortir a la llum la seva última pel·lícula “La sombra de la ley”, protagonitzada un cop més per Tosar.

Oriol Villar, el director creatiu
La creativitat del nou spot de Voll-Damm torna a anar de la mà d’Oriol Villar i del seu equip, que porten anys col·laborant en la direcció creativa d’algunes de les campanyes de les marques de Damm. Al llarg d’aquesta col·laboració, Villar ha estat l’impulsor d’eslògans tan destacats com el “Doble o Res” de Voll-Damm, o el “Mediterràniament” d’Estrella Damm.

Luis Tosar, el protagonista
Luis Tosar, motivat pel seu professor de literatura, va començar a actuar de ben jove en obres de teatre amb companyies locals. Anys més tard, va saltar a la fama amb la sèrie “Mareas Vivas” i, posteriorment, al cine amb Icíar Bollaín, qui el va dirigir a “Flores de otro mundo” l’any 2000, i amb qui va rebre una nominació als Goya com a Millor Actor Revelació. Tres anys més tard, el rostre de Luis Tosar es va fer popular en rodar, juntament amb Bardem, “Los lunes al sol”, emportant-se el Goya a Millor Actor de Repartiment. Des de llavors, ha continuat realitzant llargmetratges, entre els quals destaquen Celda 211, en què va interpretar el personatge de Malamadre, un presidiari amb empenta pel que va guanyar el seu darrer Goya.

Luis Zahera, el cambrer
L’actor Luis Zahera ha participat en nombrosos llargmetratges, alguns dels quals són considerats per la crítica com autèntiques joies del cinema, com “Los lunes al sol”, “El lápiz del carpintero”, “Diario de un skin”, “Alatriste”, “Hotel Tívoli”, “Los años desnudos” o “Celda 211”. L’actor ha aconseguit, al llarg de la seva carrera, un gran nombre de premis i reconeixements.

Chani Martín, el doble de Tosar
Martín compta amb una llarga trajectòria com a actor de teatre, cine i televisió. En el món del teatre ha treballat en muntatges com “Woyzeck”, dirigit per Gerardo Vera, o “La piel en llamas” i “Cabaret barroco”, ambdues dirigides per José Luis Arellano. Pel que fa a la seva trajectòria cinematogràfica, destaquen els seus papers a “La suerte dormida” o “El laberinto del Fauno”, mentre que a televisió sobresurt el seu treball a “Tierra de lobos”, “Hospital Central” i “El comisario”.