Back to top

Damm s’incorpora a la Fundación SERES per a reforçar el seu compromís amb la societat

Fundació SERES

Damm es compromet a continuar mantenint la sostenibilitat com a eix fonamental del seu pla estratègic a través del nou Pla Director de RSC de la companyia

Damm s'incorpora a la Fundació SERES amb la finalitat de reforçar el seu compromís social. L'acord, signat avui per part d'Ana Sainz, directora general de la Fundació SERES, i Fede Segarra, director de comunicació corporativa de Damm, i que també ha comptat amb la presència d'Elisabeth Hernández, directora de Desenvolupament de Persones de la companyia, permetrà a totes dues entitats treballar conjuntament en el foment de models de negoci sostenibles i responsables que ajudin a impulsar el component social com a eix estratègic de l'empresa.

Durant els seus més de 140 anys d'història, Damm ha mantingut un sòlid compromís amb la societat i el medi ambient. La companyia promou el creixement sostenible i participa en accions en benefici de la comunitat local a través del suport a la cultura, la gastronomia, l'esport i accions solidàries. Amb la signatura de l'acord de col·laboració amb Fundació SERES, la companyia reforça el seu compromís per treballar mantenint la RSC com a part fonamental de l'estratègia de la companyia i aconseguir així un patró de negoci sostenible.

Fundació SERES porta des de 2009 col·laborant amb empreses espanyoles per a incorporar la dimensió social dins del negoci i l'estratègia de les companyies. Per a Damm, comptar amb el coneixement empresarial i social de SERES suposa un valor afegit que ajudarà a donar solidesa al desenvolupament del nou Pla Director de RSC de la companyia, que entrarà en vigor aquest mateix any. Així mateix, la col·laboració amb Fundació SERES permetrà a la companyia mesurar d'una forma efectiva el seu compromís social a través de les eines i indicadors que ofereix la Fundació.
 
Ana Sainz, directora general de la Fundació SERES, ha insistit que: “cada vegada més empreses com Damm, que des d'avui forma part de SERES, veuen el valor estratègic de gestionar les organitzacions per a crear valor sostingut en el temps. Complir amb les seves responsabilitats exigeix prestar la major atenció a aquest 80% del valor de les companyies que no expliquen els números i que serà decisiu en la garantia d'excel·lència de les organitzacions i per a ser triat pels consumidors. És molt satisfactori per a nosaltres veure com cada vegada som més en aquest moviment, que avança, crea oportunitats de col·laboració real davant dels reptes socials i treballa per a impulsar la dimensió social dins de les empreses”.

Per part seva, Fede Segarra, director de comunicació corporativa de Damm, ha mostrat la seva satisfacció per l'inici de la col·laboració entre Damm i Fundació SERES destacant el valor de les sinergies que poden crear-se a partir del treball conjunt i que permetran donar major impacte als projectes amb impacte social que es duguin a terme. “Formar part de Fundació SERER ens permetrà continuar avançant en el nostre objectiu de créixer d'una forma sostenible de la mà d'una organització referent en el camp de la RSC. Des de Damm treballem per a consolidar el nostre model de companyia compromesa amb la societat i respectuosa amb el medi ambient a través del desenvolupament de plans específics que ens ajuden a avançar en el nostre compromís com el nou Pla Director de RSC, el Pla d'Igualtat de Damm o el Pla Saludable, que promou els hàbits saludables entre les persones que formen part de la companyia”.

El compromís amb la societat de Damm es vertebra en gran mesura a través de la Fundació Damm, encarregada de posar en marxa i donar difusió a les activitats de mecenatge i filantropia de la companyia en els teixits esportiu, social i cultural del país. La Fundació Damm col·labora en més de 90 projectes culturals, socials i esportius, donant suport a  múltiples iniciatives altruistes que contribueixen al desenvolupament del nostre entorn.