Back to top

Fever-Tree celebra els seus 15 anys a Espanya amb la seva primera campanya a televisió i digital

Fever-Tree celebra els seus 15 anys a Espanya amb la seva primera campanya a televisió i digital

La marca posa en valor la seva història, els ingredients naturals de la seva fórmula i el procés d’elaboració

Fever-Tree compleix 15 anys de la seva arribada a Espanya i per celebrar-ho, la marca de tòniques i mixers premium llança la seva primera campanya a televisió i digital, posant en valor la història de la marca, els ingredients naturals de la seva fórmula i el seu procés d'elaboració.

Les fotos dels seus cofundadors -els anglesos Charles Rolls i Tim Warrillow- durant els seus viatges per tot el món a la recerca dels millors ingredients, serveixen de fil conductor per repassar la història de la marca des dels seus inicis el 2004. Un viatge a través dels sentits que traslladen a l'espectador als orígens de les matèries primeres que s'utilitzen per a la seva elaboració. I és que Fever-Tree s'elabora únicament amb ingredients naturals i aigua de manantial, sense cap edulcorant, estabilitzant o colorant artificial, obtenint com a resultat uns mixers de la més alta qualitat, ideals per complementar les millors cartes de begudes espirituoses del món. Perquè, al cap i a la fi, tres quartes parts del teu gintònic és la tònica.

La campanya s'ha estrenat avui a les xarxes socials, mitjans digitals i televisió a Catalunya, i es podrà veure també a www.fever-tree.com/es_ES.

Fever-Tree, 15 anys apostant per la naturalitat dels seus ingredients

Fever-Tree neix el 2004 de la curiositat i ambició dels britànics Charles Rolls i Tim Warrillow, els quals, convençuts que "¾ del teu gintònic és la tònica", van voler crear una marca de tòniques de qualitat. Espanya va ser el primer mercat d'exportació de Fever-Tree, de manera que aquest aniversari és encara més especial. Les tòniques van arribar el 2006 de la mà de Ferran Adrià i elBulli, peça fonamental en el posicionament de la marca en el mercat espanyol. Des d’aleshores, molts altres establiments van incloure aquesta "tònica gastronòmica" a les seves cartes, present actualment en més de 78 països i distribuint prop dels 450 milions d'ampolles a l'any.

Avui en dia, Fever-Tree compta amb una gamma de deu referències: 5 tòniques -Indian, Mediterranean, Aromatic, Elderflower i Light- i els mixers Ginger Ale, Ginger Beer, Sicilian Lemonade, Madagascan Cola i soda.