Back to top

Estrella Damm patrocina ‘The World’s 50 Best Restaurants 2021’

Estrella Damm patrocina ‘The World’s 50 Best Restaurants 2021’

La marca va lliurar el guardó Estrella Damm Chefs’ Choice Award 2021 al xef basc Víctor Arginzoniz

El passat 5 d’octubre, la ciutat belga d’Anvers va acollir la cerimònia anual dels premis ‘The World’s 50 Best Restaurants 2021’, que reuneix una increïble comunitat de xefs a nivell internacional i defineix els 50 millors restaurants del món l’any 2021.

Durant la gala, patrocinada per Estrella Damm per setè any consecutiu, el xef basc Víctor Arginzoniz es va alçar amb l’Estrella Damm Chefs’ Choice Award 2021, guardó que li va lliurar Maria Faus, Brand Manager d’Exportació de Damm i que reconeix el millor xef per decisió dels seus col·legues de professió.

Arginzoniz està al capdavant de l’Asador Etxebarri (Axpe, Biscaia), establiment que enguany ha revalidat el tercer lloc del llistat dels millors restaurants del món. Al seu establiment, Arginzoniz segueix la tècnica ancestral de l’ús de diferents tipus de llenya, el foc, la brasa i la petjada perfumada dels fums. I tot plegat, respectant els sabors naturals i propis dels productes locals i tractant d’extreure’n tot el seu potencial.


Estrella Damm i el seu vincle amb la millor gastronomia internacional

Estrella Damm patrocina la llista dels 50 millors restaurants del món des de 2014, i des de 2016, entrega el Chefs’ Choice Award. Xefs de la talla de Joan Roca (El Celler de Can Roca, Girona), Virgilio Martínez (Central, Lima – Perú), Dan Barber (Blue Hill at Stone Barns, Pocantico Hills – Nova York – Estats Units) o Alain Passage (Arpège, París – França  han rebut aquest reconeixement.

Així mateix, la marca consolida el seu vincle amb la comunitat gastronòmica internacional amb el patrocini, des de 2017, de l’edició llatina del rànquing i, des del 2018, també l’asiàtica –a més dels Chefs’ Choice Awards d’ambues−, donant així a conèixer els millors restaurants dels dos continents.

 Estrella Damm patrocina ‘The World’s 50 Best Restaurants 2021’