Back to top

L'Antiga Fàbrica Estrella Damm rep més de 100.000 assistents en 2023

L'Antiga Fàbrica Estrella Damm rep més de 100.000 assistents en 2023

Durant l'últim any, en l'històric edifici s'han celebrat 230 esdeveniments vinculats a la cultura, la gastronomia, l'esport i la innovació

L'Antiga Fàbrica Estrella Damm continua consolidant-se com un espai de referència de la vida social i cultural de la ciutat de Barcelona. Durant l'últim any, en l'emblemàtic edifici del carrer Rosselló 515 s'han celebrat 230 esdeveniments vinculats a la cultura, la gastronomia, l'esport o la innovació que han atret a més de 100.000 assistents.

En 2023, l'Antiga Fàbrica Estrella Damm ha tornat a ser l'escenari d'esdeveniments tan populars com el festival BAM – Barcelona Acció Musical, que se celebra en el marc de les festes de la Mercè de Barcelona, o el Sant Jordi Musical, que va comptar amb les actuacions de Els Catarres, Gertrudis, 31 FAM o Triquell, entre altres artistes i grups musicals del panorama musical català.

Les instal·lacions de l'edifici han albergat a més actes destacats en l'àmbit esportiu, com la Gala de les Estrelles del Futbol Català o la III Gala Femenina de Futbol Europeu del Mundo Deportivo, i esdeveniments gastronòmics com el Time to Eat Fest o el Van Van Market. També ha acollit altres esdeveniments com la roda de premsa de presentació del MWC Barcelona o la King’s Birthday Party del Consolat Britànic.

Visites guiades a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

A més d'acollir esdeveniments de referència per a la ciutat, l'Antiga Fàbrica Estrella Damm ha continuat impulsant les visites guiades a les seves instal·lacions, que s'han consolidat com una proposta d'oci d'èxit a Barcelona. Situat en una zona de gran atracció turística al costat de l'edifici modernista de l'Hospital Sant Pau i la catedral Sagrada Família, l'Antiga Fàbrica s'ha convertit en un punt d'interès per als visitants tant nacionals com estrangers.

Durant aquest últim any, més de 6.860 persones han pogut descobrir com s'elaborava la cervesa fa gairebé un segle i mig a través d'un recorregut per diferents sales com la sala de calderes o la sala de màquines i per l'arxiu històric de Damm. Aquest espai alberga més de 147.000 objectes que testifiquen no sols els 148 anys d'història de la companyia, sinó els canvis culturals, econòmics i socials que s'han produït des de 1876, any de fundació. A més, la visita permet afegir experiències gastronòmiques addicionals com un tast guiat de cerveses Damm o un menú maridatge amb cinc plats en un dels històrics espais de l'edifici.

Des que va obrir les seves portes a la ciutadania en 2010 després de la rehabilitació de les seves instal·lacions, l'Antiga Fàbrica Estrella Damm s'ha anat posicionant com un dels centres neuràlgics de l'activitat social i cultural barcelonina acollint concerts, festivals de música, celebracions populars, esdeveniments corporatius i experiències gastronòmiques. Mitjançant l'impuls i el suport a aquesta mena d'iniciatives, Damm cerca contribuir a reforçar el teixit social i cultural de Barcelona, així com enfortir els vincles que sempre ha mantingut amb la comunitat local.